Spring naar inhoud

INDIA 2016 – Update

Zoals u wellicht weet, ben ik onlangs weer teruggekomen uit India. Ik ben voor twee weken gaan helpen in Tulip Garden, het weeshuis van Stichting Derde Wereld Hulp. Daar heb ik weer veel kunnen doen met en voor de kinderen. Zo hebben we met verschillende nieuwe sportspullen een spelletjesochtend gehouden, hebben we een heuse ‘treasure hunt’ gedaan, waarbij de kinderen op zoek gingen naar ‘de schat’ (een cadeautje voor ieder kind met een tandenborstel, tandpasta, shampoo en zeep), en zijn we een dagje naar het zwembad geweest. Daarnaast kon natuurlijk ook de kipmaaltijd niet ontbreken en hebben de kinderen heerlijk gesmuld van Dahl, een curry van kikkererwten, die de kinderen heerlijk vinden. De kinderen vonden het heerlijk om zo vakantie te kunnen vieren.

Daarnaast heb ik de kinderen allemaal nieuw ondergoed kunnen geven. Iets wat erg nodig was, omdat sommige kinderen nog maar 1 of 2 onderbroeken hadden. En ook zullen de kinderen van het hostel (het huis van SDWH voor de kinderen van de allerarmste ouders) allemaal een nieuwe pyjama krijgen. Daar zullen ze ook erg blij mee zijn.

Via deze weg wil ik u graag van harte bedanken voor uw bijdrage. Voor meer verhalen verwijs ik u graag naar mijn blog: patricia.gaatverweg.nl. En binnenkort zullen er natuurlijk weer foto’s van mijn reis worden opgehangen achterin de kerk.

Patricia