Spring naar inhoud

Deze zondag komt de Eucharistieviering vanuit de Augustinuskerk.
Voorgangers op deze 16de zondag door het jaar zijn pastoor-deken Ambro Bakker s.m.a. en pastor Dea Broersen. Het thema luidt: ‘Herders met een hart’.
De viering begint om 10.30 uur en cantores van het Latijns Parochiekoor Cantemus Dominum zullen onder leiding van organist Chris Bossano de vocale en muzikale omlijsting verzorgen.

https://www.youtube.com/embed/69ZS1sWopA4?feature=oembedDownload het liturgieboekje
Download de instructie digitale collecte

Deze zondag is het de zondag van de H. Drie-eenheid; die van de Vader, de Zoon en de H. Geest. De online Eucharistieviering wordt deze week gestreamd vanuit het Noorddamcentrum in Bovenkerk, met als voorgangers pastoor-deken Eugène Jongerden en pastor Dea Broersen. Cantores van het koor Voces Volantes verzorgen de vocale ondersteuning, onder leiding van pianist en dirigent Chris Bossano.
De viering begint om 10.30 uur.

Download het liturgieboekje
Download de instructie digitale collecte

Deze zondag komt de viering uit de Titus Brandsma in Amstelveen, met als voorgangers pastoor-deken Eugène Jongerden en pastor-diaken Paul Koopman. Cantores van het Titus Brandsmakoor o.l.v. Maria Vlaar luisteren de viering vocaal op, muzikaal ondersteund door Vincent Dorenbos op het orgel.
De viering begint om 10.30 uur.

Download het liturgieboekje
Download de instructie digitale collecte

De viering van de zevende zondag van Pasen, met als thema ‘Samen verder’, komt deze week vanuit Ouderkerk, met als voorgangers pastoor-deken Eugène Jongerden, pastor diaken Eugène Brussee en pastor Dea Broersen. Cantores van koor Elckerlyc, begeleid door Oksana Polman op de piano, verzorgen de vocale en muzikale ondersteuning.
De viering begint om 10.30 uur.

Download het liturgieboekje
Download de instructie digitale collecte

Op woensdag 12 mei, de dag voor Hemelvaart, vindt een digitaal Maria uurtje plaats onder leiding van de pastores Eugène Jongerden, Eugène Brussee en Dea Broersen. Het begint om 20.15 uur met een afwisselend programma van gebed, meditatie, muziek en korte informatieve onderdelen. U kunt een link aanvragen op mailadres e.brussee@rkamstelland.nl 
Ook hiervoor treft u in de bijlagen zowel een persberichtje voor op de websites, als een korte mededeling aan die bij de vieringen kan worden afgelezen.

U kunt zich hiervoor aanmelden door een mail te sturen naar e.brussee@rkamstelland.nl, waarna u een link ontvangt om vanachter uw PC of tablet mee te doen. Vanaf 20 uur kunt u inloggen, zodat iedereen de tijd heeft om alle instellingen te regelen en we op tijd kunnen beginnen.

Doet u ook mee? Hier geldt geen maximum aantal, dus ‘vol is vol’ is niet van toepassing.
Maar al is het via een beeldscherm, we kunnen er wel troost en inspiratie uit putten als we samenkomen rond de Vrouwe die zo dicht bij ons wil staan, en die met ons meegaat op onze levensweg.

Het jaarlijkse herdenkingsconcert op 4 mei, altijd zo prachtig verzorgd door het Latijns Parochiekoor Cantemus Dominum, wordt u dit jaar via de live stream aangeboden en heeft als titel ‘DE LAATSTE BRIEF’. In de bijlagen vindt u o.a. een persbericht hierover voor websites en nieuwsbrieven, een digitale flyer en een korte tekst die bij de mededelingen in de vieringen kan worden afgelezen. De link voor dit concert, dat vanaf dinsdag 4 mei te beluisteren en te bekijken valt, is:  https://augustinusparochie.nl/herdenkingsconcert2021.html

Link naar de flyer: https://www.rkamstelland.nl/wp-content/uploads/2021/04/info4mei.pdf

 De online Eucharistieviering vindt zondag 2 mei plaats vanuit de Goede Herderkerk, met als voorgangers pastoor Lex Koot en pastor Dea Broersen. De viering begint om 10.30 uur; en is via een directe beeldverbinding voor iedereen met een PC of tablet te volgen.Klik daarvoor op deze link:

Download het liturgieboekje
Download de instructie digitale collecte

De Paaswake vanuit de Augustinuskerk wordt voor parochie RK Amstelland gestreamd en is via een directe beeldverbinding voor iedereen met een PC of tablet te volgen.
Klik daarvoor op deze link:

Voorgangers zijn pastoor-deken Ambro Bakker s.m.a., pastor Dea Broersen en de heer Guus van 't Hoff, lid pastoraatsgroep. De muzikale en vocale begeleiding is in handen van enkele koorleden van de liturgische zanggroep Tolle Lege, onder leiding van Marlies van 't Hoff - Hattink met Nicolette Klerks op de piano.De viering begint om 21 uur, en is vanwege het gekozen tijdstip zonder publiek.
Download het liturgieboekje 
Download de instructie digitale collecte

De viering van de 1e Paasdag is om 11:00 uur en niet om 10:30 uur zoals in het Bulletin staat.
Onderstaand vindt u de rest van de vieringen en de tijden:

Witte Donderdag is de viering om 19.00 uur

Goede Vrijdag is begint om 15.00 uur en er is geen avond viering

De Paaswake begint om 19.00 uur .

Viering 1e Paasdag begint om 11.00 uur.