Spring naar inhoud

Deze 22ste zondag door het jaar wordt de Eucharistie gestreamd vanuit het Noorddamcentrum in Bovenkerk. Op deze dag is pastor Adolfs 40 jaar werkzaam in Amstelland.

Deze viering is getiteld ‘Tot uw dienst’, en zal vanaf 10.30 uur worden uitgezonden vanuit het Noorddamcentrum in Bovenkerk.
Uiteraard gaat pastor Adolfs hier zelf in voor, samen met pastor Dea Broersen, terwijl Vincent Kuin op de piano het St. Caeciliakoor o.l.v. Paul Krijnen begeleidt.

Download het liturgieboekje.
Download instructie digitale collecte.

Deze 14-de zondag door het jaar wordt de Eucharistie gestreamd vanuit het net heropende Noorddamcentrum in Bovenkerk.
Voorgangers zijn pastoor-deken Eugène Jongerden en pastor Dea Broersen; de zang wordt verzorgd door het Aurora koor o.l.v. Lous Zandvliet met Oksana Polman op de piano. Maar wel met een actueel thema: ‘Vrede is niet vanzelfsprekend’.

Download het liturgieboekje.
Download instructie digitale collecte
♡ ♥ Actie Our Hearts for Ukraine ♥ ♡

De Rooms-Katho­lie­ke Kerk kon­digt op woens­dag 16 februari ver­soe­pe­lingen van de corona­maat­re­ge­len aan, die ingaan op vrij­dag 25 februari. Vanaf die datum zijn in heel Neder­land de an­der­halve meter afstand en het mondkapje niet meer verplicht en de bis­schop­pen hebben besloten dat met ingang van 25 februari ook te laten gel­den voor de R.-K. Kerk.
Zie: de site van het bisdom

Op deze derde zondag door het jaar komt de livestream vanuit De Goede Herderkerk, met als thema: ‘Door woorden geraakt’. Pastoor-deken Eugène Jongerden is de voorganger in deze viering, Th. ten Rouwelaar en M. Strengers zijn lector.
De muzikale omlijsting is door cantores van het Goede Herderkoor o.l.v. Ronald Dijkstra en Sigrid Bøgebjerg- Haffmans op het orgel met een extra bijdrage van Tony Rous op de viool.
De viering begint om 10:30 uur.

De viering zal in Amstelveen ook live via de lokale televisie te volgen zijn via Ziggo 42, KPN 1380 (1 kanaal onder NPO1) en T-mobile 806.

Download het liturgieboekje
Download de Instructie digitale collecte

Op deze feestdag van de Openbaring des Heren komt de livestream vanuit De Goede Herder met als thema ‘Wij hebben zijn ster in het oosten gezien’.
Deken Ambro Bakker s.m.a. en pastor Dea Broersen gaan voor, terwijl cantores van het Goede Herderkoor worden begeleid door James Pollard.
De viering begint om 10:30 uur.

Download het liturgieboekje
Download de Instructie digitale collecte