Spring naar inhoud

Agenda

  • film: Ladies in Lavender

    Op maandag 21 januari a.s. vanaf 14.00 uur wordt in de verduisterde achterzaal de film "Ladies in Lavender" gedraaid, een film met een heerlijk Brits sfeertje. Deze film vertelt het verhaal van twee ongetrouwde, oudere zussen Ursula en Janet Widdington (Judi Dench en Maggie Smith). Hun rustige leven...

    21 januari || 14:00 16:00
  • Week voor de Eenheid van de Christenen

    Oecumenische viering in de Pelgrimskerk Voorgangers: Dominee H. de Vries en pastor Ph. Kint Lezingen: Neh. 8, 2-4a.5-6.8-10; 1 Kor. 12, 12-30; Lc. 1,1-4 en 4, 14-21 De Goede Herder is gesloten.

    27 januari || 10:30 11:30

meer op de agenda....

Hartelijk dank

Mede namens de pastores A. Koot, M. Schneeberger en H de Vilder sJ wil ik alle parochianen hartelijk danken voor de bijzondere wensen die wij in welke vorm dan ook hebben ontvangen bij gelegenheid van Kerstmis en het Nieuwe Jaar. Het is goed om te ervaren dat wij samen Kerk zijn in de Buitenveldert.

Wij blijven elkaar in deze tijd bemoedigen in onze Goede Herder tot heil en zegen van alle Buitenvelders en onszelf. Dat dit ook in het komende jaar 2019 weer op zo’n treffende wijze mag gebeuren ‘Hem achterna’.

Phil Kint

Ons Koor met de Kerst

De zondag voor Kerst, tijdens de beide Kerstvieringen en met Driekoningen konden we genieten van het resultaat van de inzet van onze trouwe koorleden, verstrekt met een paar vertrouwde oproepkrachten. Sigrid en Ronald dank voor begeleiding en coaching, waardoor we konden genieten van een sonoor klankbeeld in gedenkwaardige Kerstvieringen.

Koorleden, alle respect voor uw inzet! Applaus!!!

OECUMENISCHE VIERINGEN IN DE BUITENHOF OP ZATERDAG

12 januari, 10.30 uur, Oecumenische viering, dominee S. van der Hoek
19 januari, 10.30 uur, Oecumenische viering, pastor Ph. Kint
26 januari, 10.30 uur, Oecumenische viering, pastor Ph. Kint