Spring naar inhoud

Agenda

  • Zondag van de eenheid der Christenen

    oecumenische viering in de Pelgrimskerk 3e zondag door het jaar. E. van der Zanden en ds. H. de Vries Lezingen: Jes. 8, 23b-9, 3; 1 Kor, 10-13 en 17; Matt.4, 12-23 De Goede Herder is gesloten

    26 januari || 10:30 11:30
  • Feest van Maria Lichtmis

    Woord en communieviering, pastor E. Brussée Lezingen: Mal. 3, 1-4; Heb. 2, 14-18; Luc. 2, 22-40 Gemengd koor

    2 februari || 10:30 11:30

meer op de agenda....

Kerstkoor

Beste Parochianen,
Als u tijdens de vieringen met kerst mee wilt zingen met het koor dan kan dat!!!! Graag aanmelden bij Ronald. Klamp hem aan of stuur hem een mail: ronaldjgdijkstra@icloud.com
U krijgt de muziek toegestuurd, u moet wel een aantal woensdagen mee repeteren.

Tot ziens
Ronald

FINANCI√čLE ACTIE 2019

Met als Motto:- Ik kom over de Brug voor De Goede Herder.

In het afgelopen jaar is Pater Henk de Vilder ons ontvallen. Phil Kint heeft aangegeven dat hij het iets rustiger aan gaat doen. Daarbij steunen we hem van harte en danken hem voor zijn tomeloze inzet in de afgelopen jaren. Gelukkig kunnen wij in De Goede Herder ook nog rekenen op Lex Koot en Martin Schneeberger. Vanuit Amstelland komen Eugene Jongerden, Eugene Brussee, Ambro Bakker en Dea Broersen ook af en toe bij ons in een viering voorgaan. Ook in de zomer was de kerk goed bezocht en blijven steeds meer parochianen even koffiedrinken na de mis. Dat is goed voor onze gemeenschapszin. Het koor heeft dit jaar ook weer een paar nieuwe leden mogen verwelkomen, dat is goed voor de sfeer tijdens de viering.

U komt al over de brug met vrijwilligerswerk en trouwe bezoeken aan onze kerk, maar daarnaast hopen we dat u ook financieel over de brug wilt komen voor onze locatie, en mee wilt doen aan onze jaarlijkse actie!

Als parochiegemeenschap maken we ons sterk voor een actieve gemeenschap. Onze Paus Franciscus heeft al meermalen laten blijken dat hij lokale geloofsgemeenschappen, waar iedereen elkaar kent en steunt als basis voor de Katholieke Kerk ziet. Laten we met elkaar zorg dragen dat onze gemeenschap op die wijze blijft functioneren.

Uw bijdrage is blijvend nodig!
IBAN nr: NL57ABNA 0549320040 t.n.v. Parochie de Goede Herder.

OECUMENISCHE VIERINGEN in DE BUITENHOF op ZATERDAG om 10:30

14 december, dominee S. van der Hoek
21 december Kerstviering, ds. S. van der Hoek en pastor Ph. Kint