Spring naar inhoud

Agenda

 • Met Metro 52 naar de tentoonstelling “het Amsterdam van Eberhard van der Laan”

  Op woensdag 17 oktober om 11.00 uur vanaf station Zuid tot station Rokin: bekijken al die opgegraven voorwerpen, bezoek aan Begijnhof en Alledagkerk (broodje mee); 13.30 naar de Schuttersgalerij. Mee? Even opgeven bij Wil of Irene. Zie het winterprogramma van Goede Herder en Pelgrim

  17 oktober || 11:00 16:00
 • Het Woord Spreekt

  Wij lezen Jes. 53, 10-11; Hebr. 4, 14-16; Mc. 10, 35-45. Mocht u ook eens mee willen doen, dan bent u van harte welkom. Leenbijbels zijn voorhanden. Wij hopen weer op een goed onderling gesprek en dus een goede middag.

  18 oktober || 16:00 17:30
 • 29e Zondag door het jaar – Wereldmissiedag

  Woord en Communie, pastor Ph. Kint Lezingen: Jes. 53, 10-11; Hebr. 4, 14-16; Mc. 10, 35-45 Herenkoor

  21 oktober || 10:30 11:30
 • Pauluskoor Amstelveen viert feest met Mozart en Bach

  Het Pauluskoor Amstelveen geeft aanstaande 23 november 2018 een jubileumconcert met twee top-koorwerken van twee top-componisten. Het Magnificat van Bach en de Grosse Messe van Mozart staan op het programma. De ‘life-events’ verjaardag, huwelijk en zwangerschap zijn gebeurtenissen die het Paulus...

  23 november || 20:00 22:00

meer op de agenda....

Oproep aan alle parochianen! Ons gemengd koor is dringend aan versterking toe!

Ons gemengd koor is dringend aan versterking toe, anders houdt het snel op. Het koor wil graag doorgaan en met kwaliteit de vieringen ondersteunen, maar daar hebben we nu echt uw steun bij nodig. Zingt u wel eens mee tijdens de viering? Dan willen we graag van u horen. Gaarne sluiten we aan bij de mogelijkheden die u ziet om met het koor mee te zingen. Bent u toch al regelmatig 's zondags in de kerk en lijkt het u wat om een aantal woensdagen in de maand mee te repeteren? Dan
kunt u als vast lid het koor versterken. Het gemengd koor repeteert drie woensdagen in de maand van 20u tot 21u, met na afloop gezellig samenzijn rond koffie en thee. Gemiddeld zingt het koor twee zondagen in de maand waarbij we vanaf 10 uur inzingen om goed voorbereid de viering in te gaan.

Wilt u wel meezingen, maar wat minder vaak? Ook dan horen we graag van u; we denken aan de mogelijkheid om bijvoorbeeld elke twee maanden met een versterkt koor een viering extra luister bij te zetten, met één of twee voorafgaande repetities op de woensdagen. De eerste, feestelijke gelegenheid waarbij we dit willen doen is bij de viering van het vijftigjarig bestaan van de kerk, op 28 oktober 2018.

Heeft u twijfels, bijvoorbeeld over uw stem of over meerstemmig zingen? Deel uw gedachten met Ronald, hij kan samen met u bedenken wat mogelijk is. Kent u iemand anders die we zouden kunnen benaderen? Laat het ons weten.

Help ons mee om het gemengd koor te behouden. Ervaar hoe het is om samen een mooi lied nog mooier te laten klinken. Merk hoe uw stem met eenvoudige aanwijzingen sterker wordt. Beleef de gezelligheid en saamhorigheid van het koor. Spreek Ronald (de dirigent) of Bart (de voorzitter) aan rondom een viering, of mail Bart via blmrijk@gmail.com. "

VIERINGEN OP ZATERDAG IN DE BUITENHOF

6 oktober, 10.30 uur, Oec. Viering, pastor Ph. Kint
13 oktober, 10.30 uur, Oec. Viering, dominee S. van der Hoek
20 oktober, 10.30 uur, Oec. Viering, pastor Ph. Kint