Uitnodiging Nieuwjaarsbijeenkomst

meisje met kaars

Uitnodiging voor de Nieuwjaarsbijeenkomst
RK PAROCHIE AMSTELLAND
in de Augustinuskerk, Amstelveenseweg 965
op zaterdag 7 januari 2017 – 19.00 uur

2016

De laatste dagen
en de laatste vragen
van het verleden jaar
stonden voor de deur,
de bomen kouder
en de dromen ouder
maar de verwachting
nog vol gloed en kleur.

2017

Want wij geloven:
het licht van boven
is niet te doven
stelt niet teleur
voor alle vragen
van alle dagen
achter de einder
achter de deur

Anton van Wilderode (1918-1998)

Van harte bedankt voor uw bijdrage aan onze geloofsgemeenschap in RK Amstelland. Gaarne wensen wij voor u en voor diegenen die u omringen een warm kerstfeest en een gelukkig en vooral ook een vredig nieuwjaar toe. Carla Bos
Bij deze nodigen wij u uit voor onze nieuwjaarsreceptie op zaterdagavond 7 januari 2017 in de Augustinuskerk aan de Amstelveenseweg 965.

We beginnen de bijeenkomst met een korte gebedsdienst om 19.00 uur. Naast onze organist Vincent Kuin hebben wij de Haagse harpiste Carla Bos uitgenodigd voor het muzikale gedeelte. In deze viering zullen ook twee nieuwjaarstoespraken gehouden worden. Een wat meer spirituele toespraak door onze deken-pastoor Ambro Bakker, en een wat meer zakelijke toespraak van onze vice-voorzitter van parochie Amstelland, Ad Verkleij. Daarin zal hij terugblikken op 2016 en iets vertellen over onze plannen voor 2017.

Wij hopen dat velen van u bij onze nieuwjaarsreceptie aanwezig kunnen en willen zijn. Zaterdag 7 januari 2017 om 19.00 uur in de Augustinuskerk.
U bent echt van harte welkom om met ons te bidden om Gods zegen over het nieuwe jaar dat voor ons ligt en daarop na de viering met elkaar het glas te heffen!

Het pastoraal team

Ambro Bakker s.m.a.
Eugène Brussee
Paul Koopman

Het Parochiebestuur

Ad Verkleij
Ralph Ferouge
Hans ten Rouwelaar
Guido Smit
Yvette Stronkhorst