Bavodag 17 juni

Zoals jullie weten is de Bavodag dé dag voor alle vormelingen in ons bisdom. Een dag van vreugde, gebed en samenzijn. Door de pandemie heeft de Bavodag drie jaar niet kunnen plaatsvinden. Maar we willen deze mooie traditie graag weer oppakken.

Dit jaar zal de Bavodag op zaterdag 17 juni zijn. Met deze brief willen we u graag vragen de vormelingen van dit jaar én de afgelopen drie jaar uit te nodigen voor deze leuke dag. Ook zijn alle overige tieners (12-17 jaar) welkom. Samen willen we er een mooie dag van maken, zodat alle tieners gesterkt worden in hun geloof in Jezus door het vuur van de Heilige Geest.

De deuren van onze mooie kathedraal zullen om 10.00 uur worden geopend, en om 10.30 zal de dag van start gaan. Er zullen verschillende workshops zijn, over hoe de tieners het geloof kunnen beleven. Dit jaar zullen ook sport en spel niet ontbreken! We zullen de dag afsluiten met de heilige Mis samen met onze Bisschop.

Ook de tieners en vormelingen van uw parochies mogen niet ontbreken! Nodigt u ze uit? Aanmelden kan via de website www.jongekerk.nl of de website van het bisdom. We vragen ieder een lunchpakketje mee te nemen en een bijdrage van €5,- per persoon (tieners en begeleiders), die ter plekke contant kan worden betaald. Wij zorgen voor frisdrank en snacks.

We hopen er samen een mooie dag van te maken. Mis het niet !

Namens het team van de Bavodag,
Pater Esko Kissboat