Spring naar inhoud

Tulpen in Oktober

De laatste twee weken van oktober zijn mijn moeder en ik weer naar India afgereisd. We zijn gaan kijken bij het weeshuis Tulip Garden van Stichting Derde Wereld Hulp en het Tulip Garden Hostel. Het was weer een bijzondere reis! Heel leuk om alle kinderen weer te zien en te kijken hoe het met ze gaat. En wat hebben we weer mooie dingen kunnen doen. Voor alle kinderen hebben we nieuwe pyjama’s geregeld. We hebben voor elk kind een nieuwe handdoek gekocht en we hebben drie nieuwe kinderbedjes laten maken. Daarnaast hebben we samen met alle kinderen het mooie Diwali feest gevierd met prachtige lichtjes en lekker eten, waaronder een heerlijke kipmaaltijd.
Ik blijf het heel mooi vinden om te zien dat de Stichting Derde Wereldhulp, dankzij uw hulp, deze kinderen een thuis kan geven, ze naar school kunnen en de kans krijgen om een goede toekomst op te bouwen. Ik wil u, namens mijzelf, maar zeker ook namens de stichting, ontzettend bedanken voor uw steun.
De stichting is enorm blij met elke hulp die zij kan krijgen. Hierdoor kan zij haar werk, in het belang van deze kinderen, voortzetten.
Groetjes, Patricia