Spring naar inhoud

India in 2020

We mogen weer! Op 20 januari is het zover. Dan vliegen we naar het mooie Vijayawada om de kinderen in Tulip Garden te verblijden met onze komst. Voor mij is het alweer twee jaar geleden dat ik in Tulip Garden ben geweest. Dus het is hoog tijd om weer even te kijken hoe het met iedereen gaat. Samen met mijn moeder blijf ik voor twee weekjes in het weeshuis en helpen we weer waar kan.

In de afgelopen twee jaar is er weer veel gebeurd. Het Tulip Garden Hostel (het meisjeshuis) is inmiddels verplaatst naar hetzelfde terrein als het Tulip Garden Home (het weeshuis). Vorig jaar hebben we voor de stichting een nieuwe elektrische auto kunnen aanschaffen die volledig op de zonnepanelen van Tulip Garden draait. En er zijn weer nieuwe kinderen bijgekomen. In oktober is baby Lenny geboren. En Neelima is inmiddels 2 jaar oud.

Tijd dus ook om weer een nieuw projectje uit te zoeken. De stichting heeft ons gevraagd om te helpen bij de aanschaf van een elektrische scooter. De elektrische auto bevalt zo goed. Hij heeft al vele kilometers gereden en is toch erg zuinig in gebruik gebleken. Er wordt voldoende zonne-energie geproduceerd om de auto te kunnen laten rijden. En er blijft zelfs nog veel energie over. Met de nieuwe elektrische scooter kunnen de kleine afstandjes en snelle boodschappen worden gehaald. Ook zal de buschauffeur de schoolbus laten staan. Waardoor deze niet vier keer per dag heen en weer hoeft. En verder gaan we natuurlijk kijken of we nuttige en leuke dingen voor de kinderen kunnen regelen. Daarvoor gaan we daar ter plekke kijken of de kinderen nog een extra set kleding, schoenen of schoolspullen nodig hebben. En natuurlijk kan de kipmaaltijd niet ontbreken. Voor 50 euro hebben 70 kinderen een volwaardige en lekkere kipmaaltijd.

Wilt u dit project ondersteunen? Op 12 januari mogen we een deurcollecte houden voor dit mooie doel. Uiteraard kunt u ook uw bijdrage overmaken o.v.v. “Patricia in India” op het rekeningnummer van De Goede Herder: NL57 ABNA 0549320040. Uw bijdrage zullen wij ter plaatse besteden, uiteraard alleen ten goede van de kinderen. Op http://patricia.gaatverweg.nl zal ik uiteraard mijn reisverslagen weer bijhouden. Alvast hartelijk dank voor uw steun.

Zonnige groet, Patricia