Spring naar inhoud

ACOLIETEN-/MISDIENAARUITJE 23 SEPTEMBER 2018

Iets later dan te doen gebruikelijk, werd dan toch op 23 september jl. ons acolieten-/misdienaarsuitje gehouden. Dit keer werd gekozen voor Karten bij het bekende racecentrum van Coronel in Huizen. Om half 1 werd er verzameld bij De Goede Herder en gingen we met 2 auto’s naar Huizen. Fijn dat Rob van Rijn (vader van Alan en Nathalie) met ons mee wilde om te rijden. Hij mocht natuurlijk meedoen met het karten. Naast Alan, Nathalie, Bianca, Nadine, Daan en Floor, was ook Daniël (de nog jeugdige lector) uitgenodigd om met ons clubje mee te gaan. Helaas kon Sara niet mee dit keer. Volgende keer beter!

Bij de kartbaan aangekomen eerst inschrijven, daarna nog wat drinken en toen naar beneden om de helmen op te zetten. Met z’n allen de baan op en lekker tegen elkaar racen. In het begin was het nog een beetje wennen aan de auto, de baan en hoe je anderen kon inhalen. Een ritje is zo voorbij, maar gelukkig nog twee te gaan om je eigen record te verbeteren. In de laatste rit werden inderdaad persoonlijke records verbroken en kreeg Floor nog zelfs hulp van “de grote baas”, Tim Coronel, die haar weer in het goede spoor hielp.
Na de derde rit werden de eerste 4 plaatsen dan ook bezet door De Goede Herder racers (Daniël als eerste met in zijn kielzog Alan, Bianca en Rob). Daarna finishte Nadine, Daan en Nathalie en Floor sloten de rij. Goed gedaan allemaal! Het was een leuke en sportieve middag, welke werd afgesloten met (natuurlijk!) een overheerlijke pannenkoek in het nabij gelegen restaurant. Floor nam bij het toetje zelfs nog een tweede en nam Daan alle overgebleven snoepjes bij het afrekenen mee naar huis.